Hallå Hallå!
Som jag nämnde i tidigare inlägg så tänkte jag prata om min stress kring dehär med flytten och min oro för en förändring. 
Jag är väldigt väldigt känslig på förändringar och blir väldigt stressad och orolig av det. Då det under en flytt oftast blir väldigt kaosugt och jag inte riktigt har ett "hem" under tiden. En trygg plats. Och de vet jag att det inte går å göra nått åt mer än att jag kräver mer kärlek och trygghet av Simon. 
Men stressen om allt som ska göras i huset och hämta alla grejor börjar vara jobbig. Då jag kräver planering för att inte ska bli så himla stressad. Och atm ha de inte riktigt vart så mycket planering och det stressar mig. Men de ä något som vi ska ta tag i å planera så jag får mer koll och inte behöverstressa ihjäl mig.  Detta kan vara något som är väldigt svårt för ikke stressade människor att förstå och onödigt att bli stressad över. Men jag kan inte göra nått åt att jag är så extremt lättstressad och har otroligt svårt att hantera stress. Och eftersom jag är utbränd sen tidigare så är jag ännu mer känslig för stress. Och som jag sagt till Simon så måste vi ta min stress på allvar annars kommer jag gå åt under denna flytt. 
Men de ska nog gå bra. Hoppas jag. De ända jag kan göra är att försöka få saker så  planerat som möjligt, skriva ner mycket så jag inte behöver ha allt i huvet och försöka få så mycket återhämtning som jag kan.
Men stress är något jag har OTROLIGT svårt att hantera och något som oftast gör att jag rasar. Det stressar också lite. 
Men jag försöker ta en dag i taget, lyssna på min kropp, prata mycket med nära å kära å göra det som jag måste för att klara det så bra som möjligt.

Kämpa på!
//Emma (null)